Jaro

28.03.2011 22:27

 

Vážení zákazníci, přátelé vody, milovníci jezírek a akvárií,

 jaro je tu, máme za sebou přechod na letní čas. Náš den je tak delší a slunečního svitu si užíváme stále víc. Co hezčího si přát? Přichází to aktivnější období a to nejen jezírek a akvárií. S tím vším roste i Váš zájem, hlavně po rostlinkách a leknínech.

 Doporučujeme,  abyste  s jejich nákupem nespěchali  a zvlášť některým druhům dali čas pro jejich úvodní boj s jarní ospalostí . Toto malé čekání bude stát jistě za to a i my budeme raději, když můžeme odesílat takové rostliny, které Vám  pak budou dlouhodobě dělat radost v jezírku a vůbec budou vypadat. Naplníme tak svoje vize – propagovat udržitelná  přírodní jezírka a vodní biotopy.

 Děkujeme za Vaši přízeň, velmi si vážíme důvěry.  Na závěr tohoto bloku máme jedno velmi  zajímavé aprílové překvapení, které není vtipem, ale pravdivou realitou. Překvapení potěší každého akvaristu a milovníka vodních světů. Kdo chce hrát naši hru a být překvapen , tak ať hledá na tomto webu. Má tak jedinečnou šanci být právě tím prvním z překvapených, s následnou možností volby.

                                                                                                                       Tým AGAU CZ

—————

Zpět